Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da başrol oyuncusunun anı ayrılığı yıkıcı oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da başrol oyuncusunun anı ayrılığı yıkıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6.sezonuyla yoluna devam ediyor. Yeni isimlerin katıldığı, yeni karakterlerle hikayenin daha da derinleştirildiği dizide önemli bir ayrılık da yaşandı…

Dizide Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik’in 23 Mart Salı akşamı yayınlanan 187. bölümde ani bir şekilde yapıma veda etmesi bir çok dizi hayranı için büyük sürpriz oldu… Ceylan karakterinin ölümü dizinin izleyicilerine hüzünlü anlar yaşattı. Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakterinin Ceylan’ın ölümüne inanamaması gibi, izleyiciler de ekran başında Sanem Çelik’in vedasına inanmak istemedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da başrol oyuncusunun anı ayrılığı yıkıcı oldu! 7

Hayranlar, “Meryem, Hariye, Ceylan… Çakırbeyli ailesinin en önemli gücü bitti, bir aile bitti, tebrikler” senarist diye yazdı.

“Bahtın kara Hızır senin” diye yorum bırakan EDHO hayranları, Ceylan’ın intikamının nasıl alınacağını da çok merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı. Ceylan’ın burnunun dikine gitmesine kızan izleyiciler, senaristlere de dokunduran mesajlar paylaştı.

Sanem Çelik ise yine başarılı bir projeden, başarılı işler yaparak ayrılmış oldu… Birçok dizi hayranına göre dizide ölmemesi gereken karakterler bir bir ölüyor…

İşte dizide Ceylan’ın ölüm anı ve izleyicilerin yüreklerine işleyen duygusallık…