Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da eski aşk yeniden başlayacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da eski aşk yeniden başlayacak mı?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

atv’nin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal ve Tarık Ünlüoğlu’nun yer aldığı dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu hafta yayınlanan 130. bölümü sürpriz bir sahne ile bitmişti.

Dizide İlyas’ın eski eşi Esra karakterine hayat veren Sevcan Yaşar diziye dönüş yaparak herkesi şaşırttı.

Sevcan Yaşar geçen sezon diziden ayrılmıştı.

Bu haftaki bölümde ise; İlyas ve Hızır ezeli düşmanları Akif’in evine gittiklerinde büyük bir sürpriz yaşadılar. Kapıyı Akif değil İlyas’ın eski eşi Esra açtı.

Esra’nın Akif’in sevgilisi olarak tekrar İlyas’ın karşısına çıkmasının dizideki dengeleri nasıl değiştireceği de merakla bekleniyor.

Esra’nın diziye geri dönmesini ve İlyas ile yeniden bir arada olmasını ısrarla isteyen bir izleyici grubu var. Esra’nın gelişi ile mutlu olan bu izleyiciler Esra- İlyas’ın eski sahnelerini paylaşarak bu çift izlemek istediklerini dile getiriyor. Esra’nın Akif ile sevgili olmasının ardından ise bir oyun çıkacağı düşünülüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da eski aşk yeniden başlayacak mı? 7

Ancak bu ısrarlı ilgiye rağmen bu çiftin yeniden bir araya gelmesi de beklenmiyor.

İzleyenler Esra’nın diziden ani çıkışı ile yarım kalan hikayeyi mutsuz da olsa tamamlamak için karakterin tekrar diziye dahil edildiği ve sezon sonunda Esra’nın yine kadrodan ayrılacağını düşünüyor. Yani, Esra’nın gelişi sadece olayları bağlayıp hikayeyi bir sonuca ulaştırmak için.

Zaten, İlyas’ın da Ömür ile olacağının sinyalleri açıkça verildi. Esra’nın Akif ile sevgili olması da bu durumu hızlandırabilir gibi görünüyor.

İlyas ve Esra arasında neler olacağı bilinmez ama İlyas’ın Özgür, Ömür, Suzi gibi birçok kadınla olan hikayesi de “Dizi İlyas’ın haremine döndü” yorumlarına neden oldu.