Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sevindiren haberler üst üste geliyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sevindiren haberler üst üste geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Sevda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Naz Elmas, önceki ay diziden ayrılmıştı. Hızır’ı bırakan Sevda, New York’a gidiyorum diyerek onunla yüzleşmiş ve artık geri dönmeyeceğini söylemişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sevindiren haberler üst üste geliyor 9

Diziye bir türlü yakıştırılamayan ve rolüyle de izleyicilerin tepkisini çeken Naz Elmas’ın ayrılığının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Deniz Çakır’ın canlandırdığı Meryem Çakırbeyli’nin cenazesi de gelmiş ve dizi son dönemde ayrılıklarla anılmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sevindiren haberler üst üste geliyor 10

Şimdi ise yapıma ünlü bir isim yeniden katılıyor. Önceki sezonlarda dizide rol alan Sanem Çelik,yeniden EDHO’da boy gösterecek.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik’in gelişi, dizinin hikayesini de hareketlendirecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sevindiren haberler üst üste geliyor 11

Ocak ayında önce yılbaşı tatiline, ardından düşük reklam gelirlerine ve son olarak da Ziraat Türkiye kupası maçlarına takılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümü ile 28 Ocak Salı akşamı ekranda olabilecek.