Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan iki karakter ayrıldı! Meryem ise büyük şok yaşadı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan iki karakter ayrıldı! Meryem ise büyük şok yaşadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 102. bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Hızır’ın Meryem’in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyun yüzünden, Meryem aldatıldığını düşündü. Hızır, Meryem’den boşanmak için Ceylan’ın yardımını istedi. İkili romantik bir akşam yemeği görüntüsü verdikleri akşam, Meryem’in de bir şekilde kendilerini görmesini sağladılar. Hızır, bir adım daha ileri giderek hediye aldığı kolyeyi taktıktan sonra Ceylan’ı dudaklarından öptü.

Ceylan, Meryem için Hızır’ın bu oyununu kabul etti. İhanete uğradığını düşünen Meryem, her şeyi görüp yanlarına geldi ve ikisinin de kendisini aldattığı söyledi. Meryem, gördüklerinden sonra Hızır’dan boşanmak istiyor. Hızır ise “Meryemsiz yaşamaya alışmaktansa kimsesiz yaşamaya alışırım” diyerek Meryem’i kolay kolay bırakmayacağının sinyalini verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan iki karakter ayrıldı! Meryem ise büyük şok yaşadı! 7

Yaşanan bu olaydan sonra Ceylan, artık buralardan gitme vaktinin geldiğini söyledi ve böyle Sanem Çelik diziden ayrılmış oldu. Yeni sezonda tekrar gelecek mi bilinmez ancak şok bir gelişme daha yaşandı.

Zara’nın oynadığı Gönül ve Tipi, silahlı saldırıya uğradı. Sırtından vurulan Gönül yere düşerken öldüğü anlaşıldı. Yaralanan Tipi’nin ise ölüp ölmediği anlaşılamadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Tüm bu gelişmelerden sonra 102. bölümde iki karaktere veda edildi. Zara ve Sanem Çelik diziden ayrılmış oldu.

İşte Hızır ve Ceylan’ın baş başa yemek yedikleri ve Meryem’in onları gördüğü sahneler: