Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrolü, diziye korkunç bir sonla veda ediyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrolü, diziye korkunç bir sonla veda ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan gelen haber çok şaşırttı! Dizinin başrollerinden bir ismin ayrılması gündemde. Oktay Kaynarca’nın Hızır karakterine hayat verdiği diziye veda eden isim ise diziye yeni sezonda tekrar katılan Sanem Çelik.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yaşanacak ayrılıkla ilgili haber, gündeme bomba gibi düştü! Sanem Çelik’in hayat verdiği Ceylan karakterinin beklenmeyen bir sonla vedası konuşuluyor.

Atv’de 6 sezondur ekranlara gelen dizide Sanem Çelik, daha önce de rol almış ancak bir dönem ara vermişti. Çelik, Ceylan karakteri ile yer aldığı diziye yakın zamanda veda edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter sayfasından verdiği bilgi, dizinin takipçilerini de şaşırttı. Üstelik Ceylan’ın feci bir sonla diziden ayrılacağı haberi de merakları iyice arttırdı.

Oktay Kaynarca ile başrolde yer alan Sanem Çelik’in dizinin geçtiğimiz sezonlarında da yer alması ve hikaye gereği gitmesinden sonra yeniden döndüğü sezon sonrasındaki bu ölüm, artık diziye tamamen veda edeceğini de gösterdi.

Projeden ayrılacak olan Sanem Çelik’in hayat verdiği Ceylan’ın ölümü ile birlikte taşlar yeniden yerinden oynayacak gibi görünüyor!

Ceylan’ın şoke eden feci ölümle ayrılacağı sahnenin hangi bölümde yer alacağı ise henüz belli değil…