Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Candan’ı Arzu Yanardağ köy hayatını sevdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Candan’ı Arzu Yanardağ köy hayatını sevdi!

tarafından ker_def
Arzu Yanardağ tatilini köyde geçiriyor

31 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu olan oyuncu Arzu Yanardağ, mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan isimlerdendir.

1990’lı yıllardan itibaren oyunculuğa başlayan Yanardağ, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Ekranda en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 3. sezonunda Candan karakteriyle izlediğimiz Yanardağ, son dönemde sinema filmlerine ağırlık vermekte.

Bayram tatilini Bolu’nun Koçumlar Köyü’nde geçiren Arzu Yanardağ, “Köy hayatını çok seviyorum” dedi.

Oyuncu Arzu Yanardağ, bayram tatilini Bolu’nun Koçumlar Köyü’nde geçiriyor. Ocakta ekmek ve yemek pişiren Yanardağ, “Köy hayatını çok seviyorum” dedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Candan'ı Arzu Yanardağ köy hayatını sevdi! 7

ARZU YANARDAĞ KİMDİR?

Arzu Yanardağ (d. 31 Ağustos 1977, İstanbul), Türk manken ve oyuncu. 1977 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bakırköy Kız Meslek Lisesi’de tamamladı. Bir mankenlik ajansına katıldıktan sonra Türkiye’nin en başarılı podyum mankenlerinden biri oldu. MSM Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 1996’da yönetmenliğini Kaya Ererez’in yaptığı Unutabilsem adlı dizinin başrolünde oyunculuğa başladı. Mankenliğinin yanı sıra Tatil Aşkları, Hayat Bağları, Eylül, Rüzgar, Umut Adası ve Gurbet Yolcuları gibi birçok dizi, film ve müzik kliplerinde oynamıştır.Oyuncu en son Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Cansu karakterini canlandırmıştır.

Ajans çalışmalarına devam ederken, 1997 yılında, Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kaya Ererez’in üstlendiği Unutabilsem adlı dizide başrol oyuncusu olarak televizyon kariyerine başladı. Bu dönemde tanıştığı Mustafa Altıoklar ile uzun bir ilişki yaşayan Yanardağ, Altıoklar’ın yönettiği Asansör adlı filmin başrolünde oynayarak sinemaya da adımını attı.

2000 yılında, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk dersleri almaya başlayan Arzu Yanardağ, Hayat Bağları adlı TV. dizisi ve Kızgın Damdaki Kediadlı tiyatro oyunlarında rol alarak aldığı dersleri değerlendirdi.