Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Faruk’u Mert Öğüt’e şöhreti getiren büyük şans!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Faruk’u Mert Öğüt’e şöhreti getiren büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2009 yılında Unutulmaz dizisiyle ekran kariyerine başlayan Mert Öğüt; Bir Çocuk Sevdim, Umutsuz Ev Kadınları, Merhaba Hayat, Kuzey Güney,Her Şey Yolunda Merkez, Deniz Yıldızı ve son olarak da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde boy gösterdi.

EDHO’da Faruk karakteri ile izlediğimiz Mert Öğüt, aksiyon sahnelerinin de bilinen isimlerinden. Sportmen kişiliği ile de bilinen oyuncunun ilginç bir oyunculuğa başlama hikayesi var.

Kadıköy’de bir gün trafik ışığında beklerken beklerken bir kadının modellik yapmak isteyip istemediğini sorduğunu ve sonrasında hayatının farklı bir yöne doğru kaydığını anlattı.

Mert Ögüt, modellik yaptı ayrıca defilelere de katıldı ve sonrasında da oyunculuğa adım attı. Dizi TV programına konuşan Öğüt, bir sanat merkezinde oyunculuk eğitimi alıp ardından da konservatuvar bitirerek sektöre adım attığından bahsetti.

Öğüt, “Öğrenmenin sonu yok bu işte. Kimse, en üst noktadaki adam bile ‘ben oldum’ diyemez. Çünkü onun bile öğrenebileceği bir şeyler var. Ben bu işe başladım, beni çok zorladı. Ama sonunda ufak ufak zoru başarabildiğimi gördükçe daha çok aşık oldum. İdeallerim ve hayallerim daha da yükseğe çıkmaya başladı” açıklamasında bulundu.

Spor ile iç içe bir yaşamı bulunan oyuncu, su topu sporuna 20 yaşına kadar deam etti ve çeşitli kulüplerde oynayıp, birçok kez de milli takımda forma giydi.

“Oyuncu ve sporcu olmasaydım başka bir iş yapamazdım” diye konuşan Mert Öğüt, farklı farklı sporlarla uğraşıyor ve hayatında da spora geniş bir yer ayırıyor.

İşte Dizi TV’de yayınlanan Mert Öğüt röportajı: