Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın gidişatından kimse memnun değil!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın gidişatından kimse memnun değil!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Atv’nin çok sevilen dizisi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dün akşam ekranlara gelen 93. bölümü, tepkilere neden oldu.

Başrollerini Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’nın paylaştığı dizide her hafta birinin ölmesi izleyenleri bir hayli kızdırdı.

Hal böyle olunca diziye şaşırtan benzetmeler geldi.

93. bölümde neler yaşandı?

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş’e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir.

Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda’dır. Hızır’ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş’in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa’nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem’le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

Bu hafta da yaşanan gelişmelerden sonra Çakırbeyliler’in Güneş’e saldırması izleyenleri şaşırtmadı. Dizide her hafta bir olay çıkmasına alışan izleyiciler, her hafta birinin ölmesine artık dayanamıyor.

İzleyiciler bu konuyla ilgili; “Dizi iyice Survivor’a benzedi her hafta biri gidiyor!”, “Diziyi eski haline döndürün!”, “Dizi iyice masala döndü!”, “Biri artık şu diziye el atsın!” gibi yorumlar yaptılar.

İşte o sahneler: