Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ünal’ı Tarık Ünlüoğlu Deniz Çakır’ın adını bile anmadı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ünal’ı Tarık Ünlüoğlu Deniz Çakır’ın adını bile anmadı!

tarafından ker_def
atv ekranlarında 3 sezondur başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 4. yeni sezonuna hazırlanıyor.

Deniz Çakır’ın özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle yapımcı Raci Şaşmaz tarafından dizinin kadrosundan çıkartıldığı iddiası ve bununla ilgili gelişmeler de bitmek bilmiyor.

Diziden ayrılan bir diğer isim Olgun Şimşek ise pek gündemde değil.

Deniz Çakır’ın dizideki rol arkadaşlarının tepkisiz kalmasıyla ilgili bir sıkıntısı olduğu onları sosyal medya hesabından takibi bırakarak sergilemişti.

Dizide Ünal karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu da birçok arkadaşı gibi konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti.

Oktay Kaynarca’nın Çakır’ın gönderilmesinin özel hayatı ile ilişkili olmadığı ifadeleri bir yana bu konunun yapımcı tarafından neden aydınlatılmadığı da sorgulanmakta…

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, önceki gün hayat arkadaşı Gülenay Kalkan ile Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ünal'ı Tarık Ünlüoğlu Deniz Çakır'ın adını bile anmadı! 7

Sözcü Gazetesi’nden Emre Çevik’in haberine göre ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ünal’ı Tarık Ünlüoğlu, Bayram tatili için Kıbrıs’ı tercih eden isimler arasındaydı.

Eşi Gülenay Kalkan ile önceki akşam Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde valizleri ile görüntülenen çift oldukça mutluydu. Usta oyuncu ayak üstü kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Yani sezon için olumlu cevaplar veren Ünlüoğlu, Deniz Çakır’ın diziden ayrıldığına yönelik sorulara ‘’Hayırlısı olsun yeni sezonda yeni isimler gelebilir bekleyelim hep birlikte görelim” açıklamasını yaptıktan sonra valizleriyle tatil pozunu vererek uçağın yolunu tuttu.

Ünlüoğlu’nun Deniz Çakır meselesine dair bir çift söz söylememesi dikkatlerden kaçmadı.