Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni adını biliyor musunuz?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni adını biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 199. bölümü ile birlikte dizi tarihinde kriz sonucu ekrana veda eden bir yapım olarak akıllarda kalacak. atv ile BVB Yapım’ın anlaşmazlık yaşamasının ardından 200. bölüm çekilmesine rağmen yayınlanmadı.

atv’nin tamamen vazgeçtiği projenin aynı isimli başka bir platformda yayınlanması mümkün değil. Çünkü yayın hakları atv’ye ait… Ancak başka bir isim ile yeniden projenin ortaya çıkacağına yönelik güçlü işaretler var. Gazeteci Birsen Altuntaş bu konuda önemli bilgiler paylaştı.

Blu TV ile anlaşma yapan Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ikilisi, efsane diziyi devam ettirmeye kararlı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz belki 6 sezonluk bir yapım olarak tarihi geçti ama artık yeni dizi Son Efsane izleyicilere aynı heyecanı yaşatmak amacıyla yola çıktı.

Blu TV ile yapılan anlaşmanın ortaya çıkması ile birlikte dizinin hayranları da sosyal medyada binlerce paylaşım yaparak bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getiren yorumlar yayınladı.

Ancak dizinin geri dönüşü sevindirmiş olsa bile, Oktay Kaynarca ile Yunus Emre Yıldırımer ve başka bazı oyuncuların yeni yapımda yer almayacağı da ortaya çıktı.

Son Efsane isimli yeni dizi için de Şubat ayı itibariyle çekimler başlayacak.