Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yerini doldurmaya aday Yalnız Kurt sete çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yerini doldurmaya aday Yalnız Kurt sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi dizilerinin yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt için geri sayım başladı. Bu tür dizileri sevenler için önemli bir boşluğu dolduracak olan yapımın çekimlerine başlandı.

Başrolünde Hasan Denizyaran’ın bulunduğu Yalnız Kurt dizisinin ekibi sete çıktı, çekimlere başladı. Dizi çok yakında ATV ekranında olacak. Dizinin yapımcısı Osman Sınav bugüne kadar hikayesi aksiyon politik dizilerin en bilinenlerinden Kurtlar Vadisi’ne imza atmıştı. Yeni dizi Yalnız Kurt da benzeri türde bir dizi olacak.

Dolayısıyla bu türden dizileri seven izleyiciler tarafından dört gözle beklenen dizinin çekimlere başladığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Bugüne kadar yönetmen olarak karşımıza çıkan, Sen Anlat Karadeniz ile yapımcılığa da soyunan Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt’un yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstleniyor. Tosun, geçen sezon yine bir aksiyon dizisi olan Ramo’nun yönetmeni olarak karşımıza çıkmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerini doldurmaya aday Yalnız Kurt sete çıktı! 7

Hasan Denizyaran’ın dizinin kahramanı olan Altay Kurtoğlu karakterine hayat verecek olan dizide Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han da rol alıyor. Oyuncu ekibinin kesinleşmesiyle dizinin hazırlıkları hızlandı ve nihayet çekimlere başlandı.

Senaryo süpervizörlüğünü Şevket Dedelioğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu ise Murat Koca ile Alper Erze kaleme alıyor. Yalnız Kurt’un benzer türde olması sebebiyle, kısa süre önce aniden sona eren Eşkiıa Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerini tutacağı belirtiliyor.

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detaylarını görebileceksiniz.

Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar bu dizinin konusunu oluşturuyor.