Ana sayfa Sosyal Medya Eslem Akar dizi setine değil de sanki bir okula düştü!

Eslem Akar dizi setine değil de sanki bir okula düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eslem Akar, 2020 yılında Güvercin dizisinde yer aldıktan sonra Aile Şirketi isimli dizide kendisini gösterdi. Oyuncu, son olarak da Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan İyi Aile Babası isimli diziye katıldı. Yapımın ismi ilk 4 bölümden sonra Babam Çok Değişti olarak değiştirildi. Eslem Akar diziye Bahar Şahin’in ani ayrılık kararı sonrasında bir anda katıldı.

Eslem Akar, Milliyet gazetesindeki röportajında diziye başlamasının çok ani gerçekleştiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Aynen öyle, çok hızlı gelişti. O yüzden de bir şey hissetmeye fırsat bulamadım açıkçası. Direkt sete adapte olmak ilk amacımdı, bu kadar iyi oyuncularla çalışmak heyecan verici.”

Güvercin dizisindeki Nefise karakterinin ardından Aile Şirketi isimli dijital dizide Bade’ye hayat veren oyuncu Babam Çok Değişti’de ise Yağmur olarak ekranda yerini aldı. Yeni rolünün kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Eslem Akar, röportajda şunları söyledi.

“Dijital için farklı bir setteyken aynı anda Yağmur’a adapte olmak bir tık heyecanlandırdı ama yönetmenimiz Hakan Hoca (Algül), Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu bana inanılmaz destek oldu. Onlarla konuşarak Yağmur’u oturtmaya çalıştım. Her geçen bölüm daha fazla olduğunu hissediyorum.”

Şebnem Bozoklu ve Çağlar Çorumlu ile aynı seti paylaşmanın kendisi için çok güzel olduğunu ve her ikisine de hayran olduğunu belirten Eslem Akar, ” Her saniye bir şey öğrenmek de cabası. Bulunduğum set hem çok eğlenceli hem de okul gibi. Komedi, dramdan çok farklı çünkü” dedi.