Ana sayfa Sosyal Medya Eslem Akar, hayattaki güçlü duruşunun perde arkasını yazdı!

Eslem Akar, hayattaki güçlü duruşunun perde arkasını yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün 21 Haziran Pazar, yani Babalar Günü… Fedakar babaların, çocukların hayattaki direğinin, ailenin reisinin günü. Babalar Günü kutlaması yapan ünlü isimler sosyal medyada üst üste paylaşımlarda bulundu. Bu isimlerden birisi de Eslem Akar idi…

Sen de Gitme, 4N1K Yeni Başlangıçlar, Avlu, Tek Yürek ve Güvercin isimli dizilerle 5 yıldır üst üste önemli yapımlarda rol alan Eslem Akar, bu noktaya gelmesinde babasının da emekleri olduğunu belirten bir mesaj paylaştı. Babalar Günü kutlaması yapan oyuncu, hem babası Yiğit Akar’a hem de dedesine teşekkür etti.

Eslem Akar, hayattaki güçlü duruşunun perde arkasını yazdı! 8

Eslem Akar, instagram hesabından uzun bir yazı ile hem babasına hem de dedesine hitap etti. Dedesinin hayatta olmadığını da ifade eden oyuncu, özlemini dile getirdi.

Eslem Akar, hayattaki güçlü duruşunun perde arkasını yazdı! 9

İşte o sözler: Benim can parçalarım, bu gün sizin gününüz. Canım babam; her zaman arkamda dimdik durduğun için ben böyle güçlü oldum. Allah sana uzun, sağlıklı ve hayırlı ömür nasip etsin, yokluğunu yaşatmasın bana. Gökyüzün olabilmek dünyanın en güzel şeyi.. Canım dedem, güzel dedem, her şey iyi hoş ama sen yoksun.. Sensiz ilk babalar günü. Yanımızdasın, biliyorum. Babalar gününüz kutlu olsun. ÇOK SEVİYORUM!”