Ana sayfa Kadın Haberleri Eslem Akar’ın pozitif bakış açısı, hayranlarını mutlu ediyor!

Eslem Akar’ın pozitif bakış açısı, hayranlarını mutlu ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Eslem Akar, 2019-2020 sezonuna Star TV’de yayınlanan Güvercin dizisi ile başlamıştı. Oyuncu, Nefise karakterine hayat veriyor. Koronavirüs nedeniyle dizinin yeni bölümlerinin çekimleri mart ayının ortalarında durduruldu.

Gaziantep’te çekimleri yapılan Güvercin dizisinin akıbeti belli değil, final yapacağı biliniyordu ama bu süreçten sonra yeniden sette çalışmalar başlatılır mı, bu konu henüz bilinmiyor.

Eslem Akar'ın pozitif bakış açısı, hayranlarını mutlu ediyor! 8

Eslem Akar dizideki başarılı performansının yanı sıra sempatikliği ile de takipçilerinden beğeni kazanıyor. Pozitif paylaşımları ile sosyal medyada yer alan oyuncu karantinayı evinde geçiriyor. Evde 2’si köpek 1’i kedi 3 hayvanı ile yaşayan oyuncu, halinden çok memnun.

Eslem Akar, “Kızımın bana geldiği gün, 7 Temmuz. Kira.” notu ile köpeğinin fotoğrafını yayınladı. Hayranları oyuncunun sevgi dolu kalbini övdü. Bir takipçi, “Yine her zamanki gibi pozitif fotoğraflar paylaşarak içimizi açıyorsun. Hayvan sevgine bayılıyorum. Kira ile aranızdaki bağ müthiş” diye yazdı.

Eslem Akar'ın pozitif bakış açısı, hayranlarını mutlu ediyor! 9