Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Bilgiç eğitim hayatıyla ilgili çok önemli bir karar aldı!

Esra Bilgiç eğitim hayatıyla ilgili çok önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hem dizilerde rol alıyor hem de hukuk fakültesini dışarıdan bitirmeye çaba harcıyor. Pandeminin ilk döneminde Ramo dizisinde yer alan oyuncu, setlere verilen arada sınavlara çalışmış ve bu aradan büyük fayda sağlamıştı.

Oyuncu, yeni sezonda ise Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile anlaştı. 4 aydır yoğun bir şekilde diziye devam eden Esra Bilgiç, hukuk fakültesini bitirmekte da kararlı olduğunu söyledi. Böylelikle bir hayalini gerçekleştirmeye çaba harcayan Esra Bilgiç, dizi çekimlerinin yoğun olması nedeniyle derslere yeterince vakit ayıramıyor.

Esra Bilgiç, oyunculuğunun yanı sıra hukuk fakültesinde okuyan ve dışarıdan sınavlara giren birisi… Oyuncu, setteki yoğun çalışma ortamına rağmen yine de hukuk fakültesini bitirmekte kararlı görünüyor.

Esra Bilgiç eğitim hayatıyla ilgili çok önemli bir karar aldı! 8

Hukuk fakültesinde okumaya devam etme kararı alan ünlü oyuncu, hem sınavlara hazırlanmaya çalıştığını hem de günde 14 saat sette çalıştığını anlattı. Dizi bittikten sonra okula daha çok önem verebileceğini anlatan oyuncu, mesleğini de çok seviyor.

Oyunculuğun kendisi için hayatın anlamı olduğunu belirten Esra Bilgiç şu sözleriyle de dikkat çekti:

“Elimden geleni yaptım, biz ayakta dinlenmeyi çok öğrendik sektör olarak. Maalesef bizim sektörün de şartları böyle.. Çok güzel bir iş çıkardık, bunun meyvesini yiyelim bizim için en güzel dinlenme bu. Oyunculuk benim hayatım, o beni bırakmadan ben bırakmak istemem. Ama bölümümü bitireceğim, yurt dışında da bir şey yapmak istiyorum. Ben oyuncuyum.”