Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, gönülleri kazanacak adımlarını gizli atıyor!

Esra Bilgiç, gönülleri kazanacak adımlarını gizli atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç hem yetenekleri hem de güzelliği ile en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. 2014 yılında dizi sektörüne Diriliş Ertuğrul ile başlayan oyuncu, Halime Hatun karakterindeki başarısı sayesinde üst üste teklifler aldı.

Ramo dizisindeki Sibel karakteri ile de güçlü bir çıkış yapan oyuncu, şimdilerde Fox TV ekranında Kanunsuz Topraklar dizisinde yer alıyor… 1939 yılında geçen hikayede Gülfem karakterini canlandıran oyuncu, yine etkileyici performansı ile hayranlarından büyük övgü aldı.

Esra Bilgiç sadece yetenekleri ve güzelliği ile değil, yaptığı yardım faaliyetleriyle de hayranlarından takdir görüyor… Oyuncu, köy okullarına yaptığı desteklerle dikkat çekiyor.

Bu tür faaliyetlerini gizliden yürüten ve pek de bilinmesini istemeyen Esra Bilgiç’in yeni adımları da ortaya çıktı.

Esra Bilgiç, gönülleri kazanacak adımlarını gizli atıyor! 7

Köy Okulları Yardım Projesi için çalışmalar yürüten oyuncu, hem maddi destek sunuyor hem de okullardaki eksiklikleri gidermek için çaba harcıyor.

Yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, ayrıca hukuk okumayı da sürdürüyor. Pandemi sürecinde uzaktan eğitim ile önemli bir fırsat bulan oyuncu, Ankara’da ailesinin yanına giderek bir süre eğitimine ağırlık vermişti.

Yeni sezonda ise Kanunsuz Topraklar dizisindeki yoğun çalışma saatleri nedeniyle okula yeterince önem veremediğini söyleyen ünlü oyuncu, fırsat bulunca bu eksiklerini tamamlayıp hukuk fakültesini dışarıdan bitirmeyi hedefliyor.