Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç güzelliği ve yeni stili ile mest etti, hayranları bu halini çok beğendi!

Esra Bilgiç güzelliği ve yeni stili ile mest etti, hayranları bu halini çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç, dizi dışında bir başka heyecan daha yaşıyor! Son yıllarda yer aldığı projelerle adından çokca söz ettiren kadın oyunculardan birisi de Esra Bilgiç oldu… Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Hatun karakteri ile kariyerine çok iyi başlangıç yapan oyuncu, kariyer basamaklarını hızlı çıkıyor.

1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi iki önemli projenin ardından bir de Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filmindeki performans ile son dönemde çok konuşuldu… Esra Bilgiç, Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi final yapınca da birbiri ardına teklifler aldı. Oyuncu, Süslü Korkuluk isimli Netflix dizisinde Esvet karakteri ile Çağatay Ulusoy’un partneri olacak.

Yeni dizisinin heyecanı içindeki Esra Bilgiç, bir başka heyecanı ise reklam anlaşması ile yaşıyor… Kadınların tercihi olan markalardan Victoria’s Secret’ın yeni yüzü olan oyuncu, uluslararası tanınırlığını da pekiştiriyor.

Markanın yeni koleksiyonu için on sekiz kadın ile yapılan çekimlerde Esra Bilgiç de bulundu… Farklı yaşlarda, farklı kültürlerde ve mesleklerdeki bu on sekiz kadın markanın yeni ürünlerinin tüm kadınları kucaklaması stratejisi ile reklamda yerlerini aldı.

Özgürlüğü ve öz güveni öne çıkartan yeni koleksiyon için güzelliğini sergileyen Esra Bilgiç, sosyal medyada paylaşılan videoda zarafeti ile dikkat çekti.

Esra Bilgiç güzelliği ve yeni stili ile mest etti, hayranları bu halini çok beğendi! 7

Tiyatro ile 8 yaşında tanışan ve ardından çeşitli dizi ve filmlerde boy gösteren başarılı oyuncu Esra Bilgiç, oyunculuğa olan tutkusu ve karakterine bürünürken aradığı konforun önemine değindi.

Stili ile göz kamaştıran oyuncu, şu açıklamayı yaptı: “…Victoria’s Secret Love Cloud koleksiyonu; düşüncelerimi, bedenimi özgürleştirdiğim, yeni bir karaktere büründüğüm o muhteşem anda en büyük destekçim ve özgüvenimin bir parçası…”

Esra Bilgiç, çekimlerden çok keyif aldığını instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ortaya koyarken, reklam filmini de paylaştı ve hayranlarından büyük övgüler aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Esra Bilgic (@esbilgic)’in paylaştığı bir gönderi