Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, kariyerinde yeniden sıçrama yapabilecek mi?

Esra Bilgiç, kariyerinde yeniden sıçrama yapabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hayranları ekran başına… Sibel karakteri ile ünlü oyuncu 14 Ocak Salı günü Show TV ekranına geliyor… Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile başrolde buluşan Esra Bilgiç kariyer yolculuğunda yeni bir virajda…

Ramo dizisinde farklı ve sert bir mahalle ortamı bulacaksınız. Esra Bilgiç de bu sert ortamın sert kadını olacak. Sibel ve Ramo arasındaki aşk da izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Diriliş Ertuğrul dizisinde oyunculuk kariyerine başlayan Esra Bilgiç, canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile çok beğenilmişti. 2014-2018 yılları arasında dizide yer alan oyuncu, sonrasında ise Bir Umut Yeter dizisinde başrolde yer aldı. Ancak bu proje sadece 6 bölüm sürünce hayaller suya düştü.

Yeni bir çıkış yapan Esra Bilgiç, Ramo dizisi ile yeniden kariyerinde yükselişe geçmek istiyor. Oyuncu ayrıca Adanış:Kutsal Kavga isimli filmde Cemre olarak da hayranlarının karşısına çıkacak.

Instagram hesabından Ramo dizisinin fragmanını paylaşan oyuncuya hayranlarından büyük destek var. Diziyi beğendiklerini belirten Bilgiç’in takipçileri reytinginin bol ve ömrünün de uzun olmasını diledi.

Birçok hayranı, “Sırf senin için, sen varsın diye izleyeceğim” notunu düştü.

“Adaletin bu mu dünya ? “ RAMO , 14 Ocak Salı günü @showtv ‘de @bkmonline ! ❤️