Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in 6 yılda 4 milyon başarısı!

Esra Bilgiç’in 6 yılda 4 milyon başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç’in televizyon ile tanışması Diriliş Ertuğrul dizisi ile oldu. Oyuncu, Halime Hatun karakteri ile diziden 4. sezon sonunda ayrıldı. Ertugrul’un eşi ve Osman’ın annesi Halime Hatun rolü ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, dolu dolu 4 yıl geçirdiği yapım ile büyük bir başarı kazandı.

Hayranlarının kısa sürede sahiplendiği ve sosyal medyada yakından takip etmeye başladığı oyuncu, 2014 yılından 2020’ye tam bir başarı öyküsü yazdı… Elde ettiği bu büyük fırsatı iyi değerlendiren oyuncu, şimdilerde dünyanın farklı ülkelerinde büyük popülerlik kazandı.

Ramazan ayı ile birlikte Pakistan’da ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin etkileri Esra Bilgiç’in de popülerliğinin Asya ülkelerindeki Müslüman halklar üzerinde önemli bir şekilde artmasını sağladı.

Bir Umut Yeter dizisindeki şanssız geçen dönemin ardından 2020 yılına Ramo ile başlayan Esra Bilgiç, ayrıca Adanış Kutsal Kavga isimli filmde de başrolde bulundu.

Esra Bilgiç'in 6 yılda 4 milyon başarısı! 7

Esra Bilgiç, 6 yıldır ekranda ve bu sürecin 4 yılını Diriliş Ertuğrul ile geçirdi. Instagram hesabı geçtiğimiz gün 4 milyonu aşan oyuncu, dünyanın farklı ülkelerinden büyük bir hayran kitlesine sahip.

Diriliş Ertuğrul yayıldıkça da bu hayran kitlesi hızla artıyor ve oyuncunun instagram hesabına da bu sayılar yansıyor. Esra Bilgiç’in paylaşımlarındaki yorumlara bakılır ise birçok farklı dilde ve kültürde hayranı olduğunu görebilirsiniz.