Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu’ndan sonraki projesini belirledi!

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu’ndan sonraki projesini belirledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının çok sevilen isimlerinden biri olan Esra Dermancıoğlu en son Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelmişti. Ekranlara veda eden diziden sonra Esra Dermancıoğlu yeni projesini belirledi. Dermancıoğlu yeni sezonda ATV’de olacak.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki Mukaddes karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Esra Dermancıoğlu, ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin üçüncü sezonunda canlandırdığı Behice karakteriyle de akıllarda yer etmişti. Esra Dermancıoğlu en son, Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyordu.

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterini canlandırıyordu. Başarılı oyuncu, kısa süre önce final yapan diziden, son bölümden önce ayrılmıştı. Bu arada sosyal medyada paylaştığı ve zaman zaman kendisiyle dalga geçtiği videolarıyla hayranlarının sevgisini kazanan Esra Dermancıoğlu yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak.

Esra Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu’ndan sonraki projesini belirledi! 7

Esra Dermancıoğlu, yeni sezonda ATV’de ekrana gelecek olan Bir Küçük Günışığı dizisinde rol alacak. NGM Media tarafından çekilecek dizinin senaristliğini Evren Heptürk üstleniyor. Dizinin Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından da sete çıkılması bekleniyor.

Diziyle şu ana kadar iki iddialı isimle daha anlaşıldı. En son Mahkum dizisinde rol alan ve kariyerindeki yükselişi sürdüren Seray Kaya’yla birlikte Berk Oktay da Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncu ekibine katıldı. Berk Oktay da en son Yasak Elma dizisiyle ekrana geliyordu.

Dizinin oyuncu kadrosuna çok usta bir isim de kısa süre önce katılmıştı. Usta oyuncu Şerif Sezer’in de yeni sezonda Küçük Bir Gün Işığı dizisinde rol alacağı duyurulmuştu. Şerif Sezer, TRT 1’de iki sezon olarak yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Nefise Karadağ karakteriyle ustalığını bir kez daha sergilemişti. Şerif Sezer bir yıl önce sona eren diziden sonra bir süreliğine setlere ara vermişti.