Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Dermancıoğlu, otoriter bir anne olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicilerini çıldırtacak!

Esra Dermancıoğlu, otoriter bir anne olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicilerini çıldırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu yeni sezonda yeniden ekranda izleyicilerle buluşacak. Geçen sezon Kaderimin Oyunu isimli dizide Zahide karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yine etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni atv dizisi için çalışmalar devam ediyor. İtalya’da yapılan çekimlerin ardından ekip İstanbul’daki sahnelerin çekimlerine de başladı. NGM Media’nın yeni dizisinde Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisi başrolde buluştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakteri ile yer alan ve izleyicileri gıcık eden Esra Dermancıoğlu, yeni rolünde de benzer şekilde otoriter ve çocuklarını kendilerinden bile korumaya çalışan bir anne rolüyle izleyicileri yine sinir edecek gibi gözüküyor.

İtalya’da muhteşem bir ortamda yapılan çekimlerden görüntüler izleyicileri mest etmişti. Sırlarla dolu bir hikayesi ile yeni sezonda ekran başındaki izleyicileri derinden etkilemesi beklenen dizide Esra Dermancıoğlu da çok önemli bir karakter ile ana kadroda bulunuyor.

Esra Dermancıoğlu, otoriter bir anne olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicilerini çıldırtacak! 7

Dizinin İtalya’da başlayan çekimleri İstanbul’da son hızla devam ederken deneyimli oyuncu dizide Ümran karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ümran; köklü bir aileye mensup, geleneklerine bağlı, otoriter bir kadındır. Ailesi onun tüm dünyasıdır. Çocuklarını korumak için yapmayacağı şey yoktur, gerekirse onları kendilerinden bile korumaya kararlıdır.

Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Mukaddes karakteri ile aykırı rolleri başarıyla canlandırabileceğini gösteren Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de Behice karakteri ile herkesi şaşırtmayı başarmıştı.

Kaderimin Oyunu dizisinin ardından yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, bu sefer de Ümran karakteri ile izleyenleri yine gıcık edecek derecede etkili bir rolle ekrana dönüş yapacak gibi gözüküyor.

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak’ın oturduğu yeni atv dizisi, güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosu ile Eylül ayından itibaren ekranda fırtına gibi esecek.