Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu, yeni atv dizisinin senaryosuna vuruldu!

Esra Dermancıoğlu, yeni atv dizisinin senaryosuna vuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerin görmeye alıştığı isimlerden birisi olan Esra Dermancıoğlu, bu sezon da Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile birlikte yine herkesi etkileyecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Behice karakteri ile izleyenleri sinir eden ve bir o kadar da başarılı performansı ile takdir toplayan oyuncu, yine sert bir rolle ekranda olacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran karakterini canlandıracak olan oyuncu, köklü bir aileye mensup, geleneklerine bağlı, otoriter bir kadın olarak yine sert yüzünü gösterecek. Sosyal medya paylaşımlarında eğlenceli halleri ile ilgi gören, röportajlarında mütevaziliğini sergileyen Esra Dermancıoğlu, dizilerde ise sert kadınlara hayat veriyor.

Ümran karakteri de ailesini kendisinin tüm dünyası olarak gören, çocuklarını korumak için de yapmayacağı bir şey olmayan birisi olarak ekranda yer alacak. Ümran, çocuklarını gerekirse kendilerinden bile korumaya kararlı birisi. Peki Esra Dermancıoğlu yeni dizisi hakkında neler düşünüyor?

Esra Dermancıoğlu, yeni atv dizisinin senaryosuna vuruldu! 58

Tüm ekip arkadaşları gibi kendisinin de yeni dizi için büyük heyecan yaşadığını belirten oyuncu, 5 Eylül Pazartesi günü ilk bölümün yayınlanmasını bekliyor.

Esra Dermancıoğlu, “İnşallah iyi olacak, çünkü hikaye çok güzel. Enteresan, ilişkileri gerçek, senaryo gerçek diyaloglar anlamında. Çok severek girdim ben bu işe” şeklinde konuştu.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes karakterinden bu yana birbirinden çok farklı karakterleri canlandıran oyuncu, özellikle senaryonun başarısına dikkat çekiyor.

Diyalogların çok gerçekçi olduğunu ve iyi bir senaryoya sahip olduklarını ifade eden oyuncu, bunun da başarıyı getirmesini arzu ediyor.