Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu’da Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromu mu yaşıyor?

Esra Dermancıoğlu’da Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromu mu yaşıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ‘Ümran’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun son sosyal medya paylaşımı hayranlarını şaşırttı.

Aşağıdaki fotoğrafını instagram hesabında paylaşan oyuncu fotoğrafın altına; Tükenmişlik sendromu yaşıyorum… pisikiyatırrlardan yardım istiyorum fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz. Aynı durumdayım.yapmak istemediğin ne varsa pause etmek tek yolu gibi görünüyo bana” yazdı.

Esra Dermancıoğlu’nun bu paylaşımı, yıllar önce rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Hürrem Sultan’ karakterini canlandıran oyuncu Meryem Uzerli’nin, “Tükenmişlik sendromu yaşıyorum” diyerek diziden ayrılmasını akla getirdi. Tükenmişlik sendromu kavramı o günlerde Meryem Uzerli ile birlikte gündeme geldi.

Esra Dermancıoğlu'da Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromu mu yaşıyor? 7

Esra Dermancıoğlu’nun paylaşımının altına hayranları tarafından pek çok yorum yapıldı. Bazı hayranları oyuncuya, “Doğaya kaç. Hic deneyimlemediysen doğada kamp yapmayı, gece ateş başında oturmayı, çadırda uyumayı deneyimle. Çadırda kalamam dersen de ormanda hafta içi (insan olmasın) yürü, sadece yürü.. Çok iyi gelecek emin ol” tavsiyesinde bulundu.

Bazı takipçileri ise oyuncunun yaşadığı bu durumu, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde canlandırdığı baskın kadın karakter rolüne bağlayarak, “Öyle zor, kötü ve yıpratıcı bir rol oynamak elbette tüketir insanı… Hiç kolay olmasa gerek” yorumunda bulundular.

Hayranları ünlü oyuncuyu, “Her şey geçici diye düşünmek iyi geliyor bu da bir dönem deyip canın ne istiyorsa Nasıl  olmasını dilersen öyle davran robot değiliz ki sal biraz” yorumlarıyla oyuncuyu teselli etti.