Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Erol, pandemi döneminde neden program yapıyor?

Esra Erol, pandemi döneminde neden program yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Esra Erol’da programı devam ediyor. Ünlü sunucu, hafta içi her gün konuklarını ağırlıyor ve yeni konularla izleyicileri ekran başına davet ediyor. Koronavirüs salgını döneminde Müge Anlı, canlı yayın yapmayı bırakmıştı. Ünlü sunucunun programı bir süre eski bölümlerden oluşan kolajlarla devam etti.

Bu süreçte Müge Anlı, koronavirüs tedbirlerini hatırlattı ve stüdyoya seyirci getirmekte bile sıkıntı yaşandığı bir ortamda program yapmasının sorgulanmasına şaşırdığını söyledi. Esra Erol ise bu dönemde atv’deki programına devam etti.

Peki Esra Erol, neden pandemi sürecinde ekranda yer almaya devam ediyor? Dizi TV’ye konuşan ünlü sonucu bu soruyu şöyle yanıtlıyor:

“Herkes gibiyiz iyiyiz. Bir taraftan da bu pandemi sürecinde ekran başındaki seyircimize hergün ‘merhaba’ diyoruz. Programımıza devam ediyoruz. Büyük bir özveri ve fedakarlıkla yapıyoruz bunu.Çalışmak bir noktada çok riskli ama bir taraftan da seyircilerimize karşı sorumluluklarımız var. Bu benim sorumluluğum değil. Kanalın bu konuda tam ve sağlam bir duruşu var. atv ekranlarında, insanlar evlerinde tam sıkılacağı zaman diziler ve programlarla onların günlerini renklendirmeye, doldurmaya devam ediyoruz.

Yayınımıza devam ediyoruz. Daha sakin daha sade daha az konukla bu süreci tamamlamaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.”

Dizi TV programını videodan izleyebilirsiniz: