Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Erol’a canlı yayında yaşgünü sürprizi

Esra Erol’a canlı yayında yaşgünü sürprizi

tarafından ker_def

Esra Erol’a yayında yaşgünü sürprizi

Esra Erol’un, 34’üncü yaşgünü sürpriz bir partiyle canlı yayında kutlandı. Programa ünlü sunucunun oğulları İdris Ali ve Ömer de katılınca duygulu anlar yaşandı

Gelin ve damat adaylarını atv ekranlarında buluşturan Esra Erol’a programının perşembe günkü canlı yayını sırasında atv yönetimi, eşi ve ekip arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 34 yaşına giren ünlü sunucuya özel bir pasta hazırlandı. Pastadaki paravanın bir tarafında Esra Erol, diğer tarafında da eşi Ali Özbir ile oğulları İdris Ali ve Ömer vardı. Erol, bu jestinden dolayı atv yönetimine, “Bu kurumda çalışmaktan, atv’nin ekran yüzlerinden birisi olmaktan mutluluk duyuyorum” diyerek teşekkürlerini sundu. Esra Erol’a bir sürpriz de babasından geldi. Bir babanın kızıyla nasıl gururlandığını, onun için nasıl endişelendiğini anlatan duygu dolu mektup hem ünlü sunucuyu, hem de dinleyenleri gözyaşlarına boğdu.

‘SANA HEP İNANDIM’
Erol’un babası Seyfi Erol, kızının yaşgününü mektupta şu sözlerle kutladı: “Günler geçtikçe, bu işi layığıyla yaptığını gördükçe, seninle gurur duyuyorum. Ben sana hep inandım ve gözlerindeki o ışığı gördüm. Bu yüzden her zaman yanında, arkanda oldum.” Erol da “Bu hayattaki en büyük şansım babam!” dedi. Ünlü sunucu, oğulları İdris Ali ve Ömer’le ekran başından tüm izleyicilerine teşekkürlerini sundu.