Ana sayfa Güncel Haberler Esra Erol’da programında Ömer Kara meleklerle konuştuğunu söyleyip harem kurmuş!

Esra Erol’da programında Ömer Kara meleklerle konuştuğunu söyleyip harem kurmuş!

tarafından ker_def
Meleklerle konuşuyorum dedi, harem kurdu!

Hafta içi hergün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında akıl almaz bir olay yaşandı.

Programa katılan Meral hanım, 35 yaşındaki kızı Nagihan’ın, Kendisini Ömer Bin Hattab olarak tanıtan Ömer Kara adında bir kişiyle beraber olduğunu ve bu kişinin meleklerle internetten konuşmalarıyla, korku filmleri seyrettirerek kızını herkesten uzaklaştırdığını ifade etti.

Kendisini ‘Ömer Bin Hattab’ olarak tanıtan Ömer Kara’nın meleklerle konuştuğunu iddia ederek kız Nagihan’ı kandırdığını ve 4 kadınla ilişki yaşadığını belirten Meral hanım, Esra Erol’dan yardım istedi.

MELEKLERLE KONUŞUYORUM DİYE KANDIRDI! ESRA EROL İFŞA ETTİ.

‘Esra Erol’da’ programına meleklerle konuştuğu iddia edilen ve 4 kadınla çarpık bir ilişki yaşayan Ömer Kara güne damgasını vurdu.

Şu anda 35 yaşında olan kızının 5 yıldır kendisinden uzaklaşmaya başladığını söyleyen Meral Hanım, “Kızım üniversiteyi bitirdikten sonra çok güzel bir şirkette çalışmaya başladı. Ancak bir arkadaşı vasıtasıyla Ömer Kara ile tanışınca hayatı altüst oldu.” Dedi.

MELEKLERLE İNTERNETTEN KONUŞTUĞUNU İDDİA ETTİ

Esra Erol'da programında Ömer Kara meleklerle konuştuğunu söyleyip harem kurmuş! 7

İnternette özel bir topluluğun olduğu ve sadece özel davetle katılınabilen bir siteden kızı Nagihan’a yazılar geldiğini söyleyen Meral Hanım, kızının kendisine “Anne melekler senin için çok güzel şeyler söylüyorlar. Sen çok sıkıntı çekmişsin ama artık bundan sonraki hayatın çok iyi olacak” dediğini söyledi.

Ömer Kara’nın Nazan Kara isminde bir kadınla resmi nikâhlı evli olduğunu ve o kadından iki çocuğu olduğunu dile getiren Meral Hanım, Ömer bundan 15 yıl öncesinde Elif ile birlikteymiş. Aradan 6-7 yıl geçtikten sonra Elif’in kardeşi Eda ile birlikte olmaya başlamış. Ardından da benim kızımla tanışmış.” ifadelerini kullandı.

Şu anda Ömer Kara’nın hem kendi kızından hem de Eda adında bir kişiden 1 hafta arayla iki çocuğu dünyaya geldiğini iddia eden Meral Hanımın anlattıkları kan dondururdu.

İnternetten meleklerle konuşuyorum diyerek, dini saptırarak, hurafelerle aynı anda iki kız kardeş, arkadaşları ve üvey anneleri ile birlikte olan Ömer Kara’nın akıl almaz yaşantısı, izleyenleri şoke etti.

Eda ve Elif kardeşlerin babası İsfendiyar bey yayına bağlanarak “Elif eda ve Nagihan’ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirtmek isterim. Ömer Kara ile ilk defa karşılaştığımda bir tuhaflık hissettim. Karıma bunu söyledim. Bana karışma sen, ben araştırırım dedi. Araştırması için görevlendirdiğim 2. Eşimin de Ömer Kara ile ilişkisi oldu. Bu olayları sırf bana anlattığı için, kızlarımın öğretmen bir arkadaşı Ömer Kara tarafından ölümle tehdit edildiği için İzmir’i terk etti.

Ömer Kara bu örgütün reisidir. Birçok kız bu grubun içine alınmaya çalıştı. Kızlarımla 9-10 yıldır görüşmüyoruz. Benim 2-3 yılım karakollarda geçti. Ömer Kara tarafından silahla tehdit edildim. Beyin yıkayan birçok mail bana da geliyordu. Beni de ruhlarla da görüştürdüler. Ruhlarla msn uygulamasında yazışmalar yaptım. Bilmem kimin ruhuyla konuştum, adamın ruhuymuş gelemezmiş falan inanılacak şeyler değil bunlar, aklı başında olan insanlar inanmaz. “dedi.