Ana sayfa Dizi Haberleri Evlenmeye hazırlanan Ebru Şahin hayranlarını üzmeyecek!

Evlenmeye hazırlanan Ebru Şahin hayranlarını üzmeyecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hercai ve ardından Destan dizisiyle büyük başarı elde eden Ebru Şahin hem iş hem de özel hayatında çok güzel günler yaşıyor. NBA liginde basketbol oynayan Cedi Osman’la bu yaz evlenmeye hazırlanan Şahin, yaptığı açıklamayla hayranlarının yüreğine su serpti.

Ebru Şahin, başrolünü Akın Akınözü’yle paylaştığı Hercai dizisiyle büyük başarı elde etti. Daha ilk başrolüyle dünya çapında hayran kitlesi edinen Şahin, kısa süre sonra bu kez ATV için çekilen Destan dizisinin başrolünde yer almaya başladı.

Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle oyunculuk performansını daha da ileriye götüren Ebru Şahin bu süreçte, bir süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Cedi Şahin’le de ilişkisini daha ciddi bir aşamaya ulaştırdı.

Evlenmeye hazırlanan Ebru Şahin hayranlarını üzmeyecek! 7

Kısa süre önce nişanlanan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti bu yaz evlenmeye hazırlanıyor. NBA liginde basketbol oynayan Cedi Osman ABD’de yaşıyor. Durum böyle olunca hayranları Ebru Şahin’in de oyunculuğu bırakıp ABD’ye yerleşme ihtimalini düşünmeye başlamıştı.

Ancak Şahin gazetecilere yaptığı açıklamayla hayranlarının içini rahatlattı. Haziranda evlenecek olan Ebru Şahin, evlendikten sonra oyunculuğa devam edeceğini, Destan dizisini bırakmayacağını söyledi. Böylece hayranları da rahat bir nefes almış oldu.

NBA’de forma giyen Cedi Osman ile Ebru Destan çiftinin aşkı 2020 yazında başladı. Çift, Cedi Osman’ın, geçtiğimiz yaz Ebru Şahin’e Kapadokya’da evlenme teklif etmesiyle evlilik yolunda ilk adımı attı. Ebru Şahin Destan dizisinde özellikle aksiyon sahnelerindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.