Ana sayfa Foto Galeri Evli ve Öfkeli dizisi Gamze Topuz’a ilaç gibi geldi

Evli ve Öfkeli dizisi Gamze Topuz’a ilaç gibi geldi

tarafından ker_def

gamze-topuz2

Pişmanlık yaşıyor musunuz?
Hayır. Yaşadığım hiçbir şey için pişmanlık duymuyorum. Çünkü ortaya çıkan şey o kadar güzel ki… Bu kadar şeyi tekrar yaşayacağımı bilsem Elis için belki 10, belki 50 defa tekrar yaşarım. Ben hakikaten anne olmam gerekiyormuş diye düşünüyorum. Konu aşk değildi, evlenmek değildi. Anne olmam için gerekli şartlar bunlardı ve benim bunları yaşamam gerekiyormuş. Süreç ne olursa olsun sonuç çok güzel. Kızımla hayata tutundum ve çok mutluyum.

Bu süreç ne kadar daha sürecek? Mahkeme neden boşamıyor sizi?
Bilmiyorum. Ben sadece bana açılan davayla ilgili ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum. Onun dışında bir şey yapmıyorum. Yaşadığım şeyi bir ben biliyorum ve anlatacağım hiçbir şey bu yaşadıklarımı değiştirmeyecek.

Elis nasıl bir bebek? Hareketli mi, çok yoruyor mu sizi?
Maşallahı var. Sürekli aksiyon halinde. Annemle beraber peşinde koşuyoruz. Ağlayan çocuk ‘Karakolda Ayna Var’ söyleyince susar mı? ‘Fosforlu Cevriye’yi söylediğimde çocuk susuyor. Sempatik bir çocuk; ninnisi de ‘7 Kocalı Hürmüz’. ‘Tanrım’ diye bir başlıyorum, gülücük atıyor hemen.

Nasıl bir hayat düşlüyorsunuz onun için?
Öncelikle sağlıklı olsun. Mutlu, neşeli ve huzurlu olsun. O büyüyünce aynı şeyleri giyelim. Yol arkadaşım olsun. Çünkü ben annemin yol arkadaşıyım.