Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başlamadan önemli bir ayrılık yaşandı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başlamadan önemli bir ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında merakla beklenen yapımlardan birisi de Evlilik Hakkında Her Şey… Yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan dizinin hikayesi son yılların en ciddi toplumsal sorunlarından olan boşanmalara dayanıyor… Aile, aşk ve sadakat kavramlarının sorgulandığı bir yapım olmasıyla da dikkat çeken dizinin başrolünde Gökçe Bahadır, Sarp Akkay, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu gibi iddialı isimler bulunuyor.

Fragmanları yayınlanan dizi BBC Yapımı olan The Split uyarlaması olarak da dikkatleri üzerine çekti. Neslihan Yeldan’ın da Sen Çal Kapımı setinden sonra yeni dizinin setinde konuk oyuncu olarak yer aldığını da fragmandan öğrenmiş olduk.

Fox TV ekranında eylül ayı içinde ilk bölümü yayınlanması beklenen dizinin kadrosunda önemli bir ayrılık da ortaya çıktı. Usta oyuncu Ali İpin’in dizi için anlaştığı ortaya çıkmıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başlamadan önemli bir ayrılık yaşandı! 7

Ancak gelen son bilgiler oyuncunun Fox TV dizisinde yer almayacağına işaret ediyor. Ali İpin, yeni sezonda tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak. 1955 Ankara doğumlu olan oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisindeki Kirve karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Ali İpin en son Seni Çok Bekledim isimli dizide Rıza karakterine hayat verdi.

Fox TV dizisinin kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor: Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk.