Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her şeye rağmen ayakta duruyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her şeye rağmen ayakta duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yönetiminin hatalı dizi politikası birçok yapım için sıkıntı ve finaller getirdi ama Evlilik Hakkında Her Şey bunu aşmaya başararak öne çıktı.

Fox TV’nin elinde Yasak Elma ve Aşk Mantık İntikam ile birlikte ortalamanın üzerinde reytingler alabilen yeni dizi sadece Evlilik Hakkında Her Şey var… Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi tuttu.

Evlilikler hakkında önemli fikirler veren ve boşanmaların da iç yüzünde yaşanan sorunları masaya yatıran Fox TV dizisi, oyuncu kadrosunun etkili performansları ile de göz doldurdu.

Salı akşamları ekrana gelen dizinin 10. bölümü geride kaldı ve ortalamanın üzerinde hem de tüm kategorilerde reytingler izleyici ilgisinin hala iyi seviyede olduğunu gösteriyor.

Masumlar Apartmanı gibi etkili ve kendisini kanıtlamış TRT1 dizisine rakip olabilen Evlilik Hakkında Her Şey, Destan isimli atv dizisinin başlamasından da kötü etkilendi.

Destan dizisinin Masumlar Apartmanı’nın tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birinciliklerini ele geçirdiği bir ortamda, izleyicisinin sadakati sağlamayı başaran Fox TV dizisi bu anlamda başarılı sayılacaktır.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 10. bölümü ile günü altıncı sırada bitiren Fox TV dizisi, AB grubunda ise üçüncülük elde etti.

Reytingler ortalamanın üzerinde geliyor ve her türlü sıkıntıya rağmen dizinin yine iyi sonuçlar alması güçlü hikayesinin ve oyuncu kalitesinin bir sonucu olarak değerlendiriliyor.