Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisini takip edenler için endişeli bir süreç başladı! Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Sarp Apak ve Gökçe Eyüboğlu’nun rol aldığı dizi, bir süredir reytinglerindeki düşüş nedeniyle final korkularını beraberinde getiriyor.

Dizinin senaryosunda yapılan köklü değişikliklerle düşen reytinglere müdahale edilmeye çalışıldı. Bir nebze de olsa başarı sağlandı. Dizideki zaman atlaması, bazı oyuncuların ayrılışıyla birlikte yeni isimlerin gelmesi de Evlilik Hakkında Her Şey dizisini biraz olsun canlandırdı.

Ancak her hafta endişeli bir bekleyişle gelen reytingler, kanalı tam olarak mutlu edecek durumda değil. Yine de dizi için verilen şans ve hem oyuncuların hem senarist ve kamera arkasındaki diğer ekibin çabalarıyla dizi bugüne kadar geldi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı! 8

Fox TV, sezon başından beri tam 8 dizisine final yaptırdı. Reytingleri düşen dizilere çok fazla şans tanımayan kanalın elinde şu anda sadece 4 dizi var. Bunlardan birisi Aşk Mantık İntikam için ise final kararı verildi ve 22 Nisan’da son bölümüyle ekrana gelecek.

Böylece Fox TV’nin Yasak Elma ve Mahkum dizisi ile birlikte Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de dahil olunca 3 dizisi kalıyor. Ancak son haftalarda ortalamanın altında reytingi ile Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı! 9

Dizinin bu hafta 29 Mart Salı akşamı yayınlanan 25. bölümünün aldığı reytinglerden sonra, Fox TV’nin pek de hoşnut olmayacağı anlaşılan bir durum ortaya çıktı! Dizi tüm kişiler kategorisinde 19. sırada yer alırken, AB’de ise 11. ABC1 kategorisinde ise 14. sırada yer aldı. Bu sonuçlara bakılınca, izleyicisi için can sıkıcı bir durum olsa da kanalın dizi için final kararı alma endişesi daha da büyüyor! Bakalım Fox TV, dizi için biraz daha bekleme kararı alacak mı, yoksa ani bir final kararı mı gelecek? Bekleyip göreceğiz…