Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi nasıl başlayacak? İşte tüm detaylar!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi nasıl başlayacak? İşte tüm detaylar!

tarafından ker_def

Yeni sezonun dikkat çeken yeni dizilerinden birisi de Evlilik Hakkında Her Şey… Gökçe Bahadır’ı yıllar sonra yeniden televizyon ekranına getiren dizi başlıyor.. İlk bölümü 21 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan dizi, güçlü bir hukuk yapımı olarak öne çıkıyor.

The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey bir ailenin üyelerinin arasında yaşanan olaylara dikkat çekiyor. Boşanma avukatı olan 4 kız kardeşin hikayesi olarak da belirtilen dizide önemli isimler bir araya geldi. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk dizideki isimler olarak öne çıktı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi nasıl başlayacak? İşte tüm detaylar! 10

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ uyarladı. MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey” ilk bölümü ile 21 Eylül Salı saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi nasıl başlayacak? İşte tüm detaylar! 11

Peki ilk bölümde neler yaşanacak? Detaylar ortaya çıktı… Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile birlikte uzun yıllardır İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Artık Azra için bir sonraki adıma geçme zamanı gelmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi nasıl başlayacak? İşte tüm detaylar! 12

Annesi Çolpan emekliye ayrılıp büronun yönetimini kızı Azra’ya devredecektir fakat işler hiç de Azra’nın beklediği şekilde ilerlemez. Azra ve annesi arasında geçen şiddetli bir tartışma Cevher ailesinde büyük bir sarsıntıya sebep olur. Cevher ailesi parçalanmış geçmişleriyle yüzleşirken, Azra da evliliğini ve hayatını sorgulamaya başlar.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi nasıl başlayacak? İşte tüm detaylar! 13

Hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kaldığında aile içindeki tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır. Geçmişten gelen sürpriz bir ziyaretçi bu kararının arkasında durmasını zorlaştıracaktır.

İşte ilk bölümü merakla beklenen diziden görüntüler: