Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde adeta deprem oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde adeta deprem oldu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey, MF Yapım tarafından hazırlanıyor. The Split uyarlaması olarak ortaya çıkan projenin ilk bölümü çok ilgi çekti. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var.

Cevher ailesinin dört kadın üyesinin birbirlerinden farklı yaşamları ve hayatlarına etki eden geçmişten gelen sırların anlatıldığı dizi, boşanmaların ve evliliklerin iç yüzüne de vurgu yapıyor. Özellikle kadın izleyicilerin çok beğendiği ilk bölümün ardından ikinci bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde adeta deprem oldu! 8

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ikinci bölümünde deprem etkisi yaratacak bir olay yaşanacak. İşte tüm detaylar: Azra, Sanem ve Güneş için ölü sandıkları babalarının bir anda çıkagelmesi, adeta deprem etkisi yaratmıştır. Bugüne kadar yaşadıkları hayatın bir yalan olduğunu öğrenen üç kardeş için aydınlatılması gereken birçok karanlık nokta vardır.

Çolpan yaşadığı yıkımın yanı sıra, yıllar önce Faruk’la birlikte gömdüğü bazı sırların gün yüzüne çıkacağı endişesine kapılır. Alpay’ın kendisine kurduğu tuzağın etkisini üzerinden atmaya başlayan Songül, Alpay’a yaptıklarını ödetmek için kolları sıvar.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde adeta deprem oldu! 9

Bir yandan yeni iş ortamına uyum sağlamaya çalışan bir yandan da geçmişte bıraktığı Yıldırım’la aynı yerde çalışmak durumunda kalan Azra; Erman Arsen tarafından yeni bir dava ile sınanır. Güneş, yaşadıklarının etkisiyle kimsenin beklemediği bir şey yaparak, kardeşleri Azra ve Sanem’e şok edici bir sürpriz hazırlar.

Sanem, ünlü rapçi Astek’in davasını Çolpan’a kabul ettirmeye çalışsa da Çolpan’ın daha elzem sorunları vardır. Sanem için bu dava artık bir gurur meselesidir. Yıllar sonra Yıldırım’la karşılaşan Sergen, beklenmeyen olayların yaşanmasına neden olur…

İşte 28 Eylül Salı günü yayınlanacak olan dizinin 2. bölümünden yeni fragman: