Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra, Yıldırım’ın ardından yeni bir aşka mı yelken açabilecek mi?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra, Yıldırım’ın ardından yeni bir aşka mı yelken açabilecek mi?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım imzalı FOX TV’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, geçen Salı yayınlanan 20. Bölümüyle arkasında soru işaretleri bırakarak bitmişti. Senaristlerin dizinin hareketliliğini ve dinamizmini sağlamak için yaptıkları yeni değişiklik yine izleyiciyeler ters köşe oldu.

Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Azra’nın kalbi, mantığına üstün gelip Yıldırım’ı affetmesini söylerken, fazla dayanamayıp sevdiği adamı aradı. Fakat geç kalmıştı. Yeni hayatı için Ankara’ya doğru yol alan Yıldırım, günlerdir ulaşıp kendini açıklamaya çalıştığı sevgilisinin adını telefonda görünce heyecanlandı. Tam aralarında güzel bir konuşma geçecek ve Yıldırım’ın soluğu Azra’nın yanında alacağını düşünürken gerçekleşen trafik kazası ise tüm ümitleri suya düşürdü.

Bu akşam yayınlanacak dizinin 21. Bölümü ile ilgili fragmanlarda ne yazık ki Yıldırım hiç görmüyoruz. Azra hayatına üzgün, kalbi buruk ve belki de kendini suçlu hissederek devam edecek ama çalıştığı davada karşısına çıkacak Barış Kılıç’ın canlandırdığı karşı taraf avukatı Efe Avcı ile farklı bir yol çizecek.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra, Yıldırım’ın ardından yeni bir aşka mı yelken açabilecek mi? 7
“En büyük aşklar nefretle başlar” sözünü kanıtlarmış gibi Avukat Efe Avcı ile karşılaşmaları oldukça tatsız olacak. Oysa ki diziye ivme katması beklenen Barış Kılıç’ın canlandırdığı yeni karakter Efe Avcı; varlıklı bir aileden gelen, hırslardan arınmış, hayatı iyi yaşamayı ve yaşamdan zevk almayı bilen, yetenekli ve oldukça başarılı, tam da Cevher kadınlarının kalemi bir aile hukuku avukatıdır.

Herkesle hızlı bir şekilde iletişim kurabilen, yakışıklılığının farkında ve kadınlarla ilişki kurmak konusunda ayrı bir yeteneği olan Efe ile Azra’nın bu ilk karşılaşması bakalım nasıl bir ilişkiye dönecek. İzleyip göreceğiz.