Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra’yı köşeye sıkıştıran karar!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra’yı köşeye sıkıştıran karar!

tarafından ker_def

Salı akşamları yayınlanan, evlilikler ve boşanmaların iç yüzüne yönelik önemli deneyimler aktaran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bilindiği üzere İngiliz yapımı The Split uyarlamasıdır.

Fox TV’nin yeni dizileri arasında en iyi reytingleri elde eden yapım olmasıyla öne çıkan Evlilik Hakkında Her Şey’de dikkat çeken bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Hikayesi ve oyuncuları ile göz dolduran dizinin 9. yeni bölümü 16 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Azra, aldatılmanın karşılığını boşanma olarak belirledi. Bu konuda kararlı olan Azra için büyük bir engel var. Sergen, eşinden boşanmama kararı aldı. Bu karar Azra için de bir sürpriz olacak.

Azra, Sergen’in duruşmada ansızın boşanmaktan vazgeçmesiyle köşeye sıkışmış olsa da ondan boşanmaya kararlıdır. Melisa, Koray’ın vereceği tepkiden korkarken beklemediği bir tavırla karşılaşacaktır.

Sanem, Ural’ın davayı kazanabilmesi için olağanüstü bir mücadele verirken ikili iyice yakınlaşır fakat kendilerini bekleyen sarsıcı sürprizden habersizlerdir. Çolpan, Yıldırım’a yardım etmek için Arsen & Cevher Hukuk’a gelmeye başlayınca Erman ikilinin yakınlığından şüphelenir.

Güneş yaptığı bir planla Faruk’la ilgili sır perdesini kaldırmak üzere tüm aileyi bir araya getirir. Geçmiş defterlerin hesabı görülürken üç kız kardeş derinden sarsılacakları bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Yolun sonuna yaklaştığını fark eden Jale ise Azra’ya karşı son hamlesini yapar.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 9. bölümüyle 16 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.