Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük hayal kırıklığı ve vicdan azabı sarcacak!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük hayal kırıklığı ve vicdan azabı sarcacak!

tarafından ker_def

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin devam etmesini bekleyenlere kötü haberimiz var. 33. bölüm ile birlikte 31 Mayıs Salı akşamı dizi son kez ekrandaki yerini alacak. Yurt dışı satışları çok iyi gittiği için son haftalarda düşük reytingler almasına rağmen Fox TV’nin devam ettirdiği projenin ikinci sezonu olmayacak.

Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Serkan Altunorak ve Gökçe Eyüboğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde de büyük dramlar izleyicileri etkileyecek. Son iki bölümde bu dramlar daha çok öne çıkacak, hayal kırıklıkları ve pişmanlık dolu sahneler izleyeceksiniz.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 33. bölümünde; Erman’ın oğlu olmadığını öğrenen Bora’nın tüm dünyası başına yıkılır. Erman, Çolpan ve Sanem her yerde Bora’yı aramalarına rağmen bir türlü ona ulaşamazlar. Bora’nın kendisini terk ettiğini düşünen Sanem’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Bora karanlık geçmişinin izlerini takip ederek biyolojik babası hakkında sarsıcı bilgilere ulaşır.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük hayal kırıklığı ve vicdan azabı sarcacak! 7

Çolpan sebep olduğu şeyden ötürü büyük bir vicdan azabı yaşar ve kızlarının hayatındaki rolünü sorgulamaya başlar. Başarılı gurbetçi futbolcu Deniz Kassel ve ünlü manken Tanem arasındaki evlilik sözleşmesi krizi, Azra ve Efe’nin ilişkisinin sürpriz bir şekilde sınanmasına sebep olacaktır.

Bora’yı içine düştüğü karanlıktan kurtarmaya kararlı olan Sanem, hayatının kumarını oynamaya karar verir.