Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde izleyicinin çok beklediği bir şey var!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde izleyicinin çok beklediği bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında konu diziler olunca kadın izleyiciler daha çok öne çıkıyor. Kadınlara yönelik olarak yapılan diziler de uzun süreli olma potansiyeli taşıyor. İşte bu yapımlardan birisi de Fox TV’de yeni başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi olabilir…

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk gibi dört önemli kadın oyuncunun bir araya geldiği dizinin ilk bölümü yayınlandı. Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Fırat Altunmeşe gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ardından yapılan yorumlar dikkat çekiciydi…

Televizyon dizilerinde kadınların zayıf ve başkasına muhtaç şekilde gösterildiğine yönelik çok sayıda eleştiri yıllardır yapılır. Ancak Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenler karşılarında güçlü kadınlar görünce, yapıma olan ilgi daha da arttı. Özellikle kadın izleyiciler ekranda kendi işi olan, kendi fikri olan ve hayata karşı güçlü duran kadınları görmek istiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde izleyicinin çok beklediği bir şey var! 7

Evliliğin ve boşanmanın tüm iç yüzünü sergileme iddiası ile ekrana başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işte izleyicinin istediği bu kadın karakterler yer aldı. Dizinin sosyal medya yansıması da bu açıdan oldukça dikkat çekiciydi. Özellikle Gökçe Bahadır hayranları ünlü oyuncunun yeniden ekrana dönmesinden çok memnun.

“Güçlü kadınlar gördük, diziye bayıldım” diye yorum bırakan binlerce kadın izleyici yorumunu sosyal paylaşım sitelerinde bulabilirsiniz. Senaryonun güzel olduğunu belirten dizi izleyicileri, kadınların kendilerini ortaya koyacak güçlü duruşlarından da çok etkilendiklerini belirttiler.

Gökçe Bahadır’a da övgülerde bulunan dizi hayranları, hikayenin düzgün ilerlemesi durumunda dizinin uzun süre devam edebileceğini düşünüyor.

Oyuncu seçimleri de çok başarılı bulunan dizinin reyting sorunu yaşamaması durumunda bu sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olması bekleniyor.

28 Eylül Salı günü izleyicilerle ikinci bölümü ile buluşacak olan diziden yeni fragman yayınlandı.