Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde psikopat erkek merakı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde psikopat erkek merakı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisi, bilindiği ise The Split isimli yapımdan uyarlandı. Evliliklerin iç yüzü ve boşanmaların ne kadar sıkıntılı olabileceğini anlatan dizinin başrolünde Gökçe Bahadır’ı görüyoruz.

Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli dizideki Matilda karakteri ile de çok konuşulan Gökçe Bahadır, Fox TV dizisinde de çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Dizinin reytingleri de iyi gidiyor ve izleyicilerin büyük bir ilgisini gözlemliyoruz.

Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, yine duygusal ve etkileyici bir rolle başarılı performansını ortaya koyuyor. Azra’nın yeni bölümde hem hamile olması hem de sağlığıyla ilgili sorunlar yaşaması dizinin heyecanını artıracak.

Evlilik Hakkında Her Şey isimli yapımda dikkat çeken bir başka detay ise psikopat erkek karakterler oldu. Dizi hayranları son dönemde yapımlarda yer alan psikopat erkek karakterlere yönelik senaristlerin ilgisine de şaşırıyor. Birçok dizide benzer karakterleri görmek mümkün.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli yapımları örnek göstererek, psikopat erkekler konusunda şöyle yazdı:

“Yalancı’da Mehmet Emir Gürsoy psikopat. ‘Evlilik Hakkında Her Şey’de Melisa’nın (Sinem Uslu) kocası Koray (Engin Hepileri) de psikopat. Ev ahalisi, “Dizilerin psikopat erkekler merakı devam ediyor” dedi.”

Merakla beklenen dizinin 10. yeni bölümü 23 Kasım Salı akşamı yayınlanacak ve izleyicileri bekleyen önemli olaylar var. Detayları videodaki fragmanda bulabilirsiniz.