Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni karar sert oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni karar sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizi salı akşamları başarıyla yoluna devam ediyor. Kadın izleyicilerin özellikle ekran başına geçmesini sağlayan dizinin reytinglerinin yükselmesi tesadüf değil.

The Split isimli BBC dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey de Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk gibi etkili isimler bulunuyor. Dizinin her bölümünde izleyicileri çok etkileyen olaylar yaşanıyor.

Fox TV’nin yeni sezonda en iyi çıkış yapan projesi olarak dikkat çeken Evlilik Hakkında Her Şey’in dördüncü bölümünde çok önemli bir gelişme yaşanacak. Dizinin senaristleri ilk bölümlerin çok etkili olması için güçlü sahneler yazma kararı vermiş durumda. Bu karar gereği de her bölüm izleyicileri şoke edecek gelişmeler yaşanıyor.

Yeni bölümde Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Sanem karakterinin eniştesi Sergen’e yönelik imalı sözleri aile içinde büyük krizin habercisi olacak. Sanem, “Bitti artık” diyerek herkesi şaşırtırken, mutlu aile yaşamları görüntüsünün altında büyük ihanetler olduğuna da gönderme yapacak.

Evliliklerin ve boşanmaların iç yüzünü izleyicilere tüm detayları ile anlatma sözü veren Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki sert sahneler izleyicilerin heyecanını da artırdı.

12 Ekim Salı günü yayınlanacak 4. bölümden 2. fragman yayınlandı. Sanem’in sert çıkışı izleyicileri de şaşkınlığa uğrattı. Yeni bölüm çok etkili geliyor ve dizi hayranları sabırsızlıkla bekliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin birincilik elde ettiği salı akşamları Fox TV dizisi de etkili bir çıkış yaptı ve yakında birincilik elde eder ise şaşırmayın.