Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yiğit Kirazcı kendini rolüne kaptırdı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yiğit Kirazcı kendini rolüne kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Sadece son bölümde bir miktar izleyici kaybı yaşayan dizinin yeniden toparlanması bekleniyor… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezona başlaması ile birlikte Fox TV dizisi rekabette biraz daha zorlanabilir.

Masumlar Apartmanı ve EDHO karşısında ne kadar direneceği merak edilen Evlilik Hakkında Her Şey, özellikle kadın izleyicilerin büyük dikkatini çekti. Evliliklerin iç yüzü ve boşanmalarda yaşanan sert iklimi anlatan dizinin hikayesi ilerledikçe izleyenlerin heyecanı da artıyor.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece gibi önemli kadın oyuncuların başrolünde yer aldığı dizide dikkat çeken erkek oyuncular da var. Sarp Akaya ve Yiğit Kirazcı bu noktada başrolün hakkını veren performanslar ortaya koyuyor.

Yıldırım Şahin karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı, hayranlarını bir hayli şaşırttı. Role çok iyi oturan oyuncu, yeni imajıyla da fazlasıyla dikkatleri çekti. Başarılı bir boşanma avukatı olan Yıldırım hem zeki hem karizmatik hem de rekabeti seven hırslı birisi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yiğit Kirazcı kendini rolüne kaptırdı! 1

Azra ile okul döneminde birbirlerine sevmelerine rağmen güvensizlik sergileyen Yıldırım, onu Sergen’e kaptırmıştır. Yurt dışında iyi bir kariyer yaptıktan sonra İstanbul’a dönen Yıldırım, yıllar sonra Azra ile yeniden bir araya gelince ona karşı hisleri yeniden belirir.

Yıldırım karakterini çok iyi canlandıran Yiğit Kirazcı, hayranlarından da büyük ilgi görüyor. Sosyal medyada oyuncunun role kendisini kaptırdığı ve çok inandırıcı olduğuna yönelik birçok yorum paylaşılıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 26 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 6. yeni bölümünde Yıldırım ile Sergen kavgasını da izleyeceksiniz. Yine hareketli anların yaşanacağı yeni bölümde Yiğit Kirazcı bir kez daha yeteneklerini sergileyecek.