Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Alara Turan geldi! Deniz Cevher kim?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Alara Turan geldi! Deniz Cevher kim?

tarafından ker_def

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, MF Yapım imzalı Fox’un sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katılmaya hazırlanıyor.

Başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile Fox TV’nin yeni sezonda iyi çıkış yapan dizisine yeni bir karakterin katılması hikayenin de derinleşmesine neden olacak. Her salı büyük merakla beklenen diziye güzel oyuncu Alara Turan dahil olacak. Turan; Cevher kardeşlerin üvey kardeşi Deniz Cevher karakterine hayat verecek. Yeni karakteri izleyiciler de çok merak ediyor. Deniz Cevher kim?

Bugüne kadar tek çocuk olduğunu düşünen Deniz Cevher; kendi annesi ve babası tarafından el bebek gül bebek büyütülmüş, el üstünde tutulmuş bir genç kadındır. Üç kardeşi olduğunu öğrenen ve Cevher Hukuk Bürosu’ndan haberdar olan Deniz, İzmir’den İstanbul’a bürodaki hakkını alabilmek ve kardeşleriyle yüzleşmek için gelecek, beklemediği sürprizlerle karşı karşıya kalacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Alara Turan geldi! Deniz Cevher kim? 7

Alara Turan, Kardeş Çocukları isimli dizideki Hayal karakteri ile dizi setlerine adım atan Alara Turan, daha sonra Çukur’da Songül karakteri ile kısa bir süre yer aldı. Alara Turan ayrıca Payitaht Abdülhamid dizisinde de Fatma Sultan karakterini canlandırmıştı.

“Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk.”

“Evlilik Hakkında Her Şey”, her salı saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.