Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’e Bora karakteriyle hızlı bir giriş yapan Serkan Altunorak’ın yeni proje heyecanı!..

Evlilik Hakkında Her Şey’e Bora karakteriyle hızlı bir giriş yapan Serkan Altunorak’ın yeni proje heyecanı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Oyuncu Serkan Altunorak Star TV’de iddialı başlayan Sana Söz isimli dizide ‘Erdem’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Sana Söz düşük reytingler alınca sadece 7 bölüm ekranda kaldı ve final yaptı.

Oyuncu şimdilerde Fox TV’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’e ‘Bora ‘karakteriyle dahil oldu. Hakkında çok az şey bilinen gizemli bir karakter olan Bora, dizinin hikayesinde dengeleri değiştirmeye hazırlanırken, Serkan Altunorak yeni karakteri ile birlikte yeni oyun heyecanını aynı anda yaşıyor.

Oyuncu Craft Tiyatronun yeni oyunu Dalgakıran ile tiyatro sevenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyun ilk kez 5 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Yapı Kredi Bomontiada’da izleyici ile buluşacak. Oyuncu instagram hesabından yeni oyun heyecanını takipçileriyle paylaştı.

Evlilik Hakkında Her Şey'e Bora karakteriyle hızlı bir giriş yapan Serkan Altunorak'ın yeni proje heyecanı!.. 7

Simon Stephens’in yazdığı tek kişilik oyunun yönetmenliğini Çağ Çalışkur yapıyor. Oyunun ilk gösteriminin biletleri şimdiden tükendi. Dalgakıran oyununu 12 Mart Cumartesi günü 18.00 ve 20.30 saatlerinde Craft Tiyatro’da sahnelenecek.

Oyunun özeti;  “İnsanlar bazen nasıl bir inancım olmadığını anlayamadıklarını söylüyorlar. İnsan böyle depresyona girermiş. Bence bu düşüncede hastalıklı bir şey var. Bu cümledeki korkaklık seviyesine dayanamıyorum. Hayata inanmakta zorlananların,  kaybedilenlerin kaybettiklerimizden ibaret olmadığının hikayesi…”