Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Evrim Doğan, Kardeşlerim dizisinde stresi artıracak, kavgayı alevlendirecek!

Evrim Doğan, Kardeşlerim dizisinde stresi artıracak, kavgayı alevlendirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında çok beğenilen ve çok izlenen yapımlarda yer almak her zaman mümkün olmuyor. Bazı oyuncular ise sonradan katıldıkları güçlü dizilerde iyi çıkışlar yapma fırsatı elde edebiliyor. İşte bu isimlerden birisi de Evrim Doğan oldu…

1977 yılında Ankara’da dünyaya gelen Evrim Doğan, Sen Çal Kapımı dizisindeki Ayfer karakteri ile çok dikkat çekmişti. Bu sezon kısa süre Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Nadide karakterini canlandıran oyuncu, yeniden ekrana Kardeşlerim dizisiyle dönüş yaptı.

2004 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Evrim Doğan, Bizim Hikaye isimli dizideki Şeyma karakteri ile de akıllarda duruyor. Oyuncunun, Kardeşlerim gibi sezonun en etkili dizilerinden birisine katılması önemli bir fırsat…

Evrim Doğan, Kardeşlerim dizisinde stresi artıracak, kavgayı alevlendirecek! 7

Son dönemde az sayıda projede gördüğümüz Evrim Doğan, Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan ve tüm kişiler kategorisinde çift haneye yaklaşan reytingleri ile milyonların sevgisini kazanan bir yapım olduğunu kanıtladı.

Gönül karakteri ile hikayeye dahil olan Evrim Doğan, esnaf lokantası işleten bir kadın girişimci olarak hikayede yerini aldı. Fadik Sevin Atasoy ile Cüneyt Mete’nin canlandırdığı Şengül ile Orhan karakterleri ise, Gönül’ün gelişi ile birlikte büyük bir gerginlik yaşayacak.

Evrim Doğan, Kardeşlerim dizisindeki gerginliğin ve kavganın artmasına neden olan iki kadının savaşında yer alarak dikkatleri çekmeye başlayacak.