Ana sayfa Dizi Haberleri Eylül ayında sosyal medyada en popüler dizi karakterleri Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinden!

Eylül ayında sosyal medyada en popüler dizi karakterleri Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinden!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gençlik dizileri, giderek sosyal medyada diğer dizilerden daha çok konuşulmaya başladı ve genç oyuncuları da ön plana çıkan isimler olmayı sürdürüyor. Sosyal medyadan gelen iletilerin düzenli olarak incelenmesi sonucu günlük, haftalık, aylık olarak ortaya ilginç tablolar çıkıyor. Son dönemde en popüler isimler, ekranın üç sevilen dizisinden…

Eylül ayı için yapılan araştırmalarda En Popüler Çift’in Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti olduğu belirlenmişti. Somera tarafından yapılan araştırmada, bu karakterlere hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, aynı zamanda En Popüler Erkek-Kadın Oyuncu kategorilerinde de ilk sıralarda yer aldılar Eylül ayı boyunca.

Atv’de 3. sezonuyla çok konuşulan bir dizi olmayı başarmakta Kardeşlerim dizisi. Deneyimli oyuncuların yanı sıra genç kuşak oyuncuların da başarılı performansları ile sosyal medyadan aldığı destekle dizi sevilerek izleniyor.

Eylül ayında sosyal medyada en popüler dizi karakterleri Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinden! 7

Eylül ayında gelen ileti sayılarına göre Sosyal TV’deki En Popüler isimler tablosunda da isimler pek değişmedi! İlk sırayı Doruk karakteri 6 milyon, 241 bin 089 ileti ile aldı. İkinci sırada da Asiye var. O da 6 milyon 238 bin 930 ileti ile ikinci sırada yer alıyor.

Asiye ve Doruk’u takip eden iki isim Ekim ve Kanat çifti ise Duy Beni dizisinden. Dizide Ekim’e Rabia Soytürk, Kanat’a ise Caner Topçu hayat veriyor. İki genç oyuncu, son dönemde sosyal medyada çok konuşuluyor ve hayran sayılarını da giderek arttırıyorlar!

Tablonun 5. sırasında ise Fox TV’nin gençlik dizisi Tozluyaka’nın Zeyno’su Serra Pirinç yer alıyor. Pirinç de son dönemin çok konuşulan genç oyuncuları arasında başarılı performansı ile gündemden düşmeyen isimlerden…