Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak!

Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının yeni heyecanı Bir Küçük Gün Işığı dizisi, atv’nin sevilen bir yapımı olarak haftaya 10. bölümüyle ekranda olacak. Berk Oktay ve Seray Kaya’nın ekran uyumuyla beğeni toplayan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ayrıca küçük oyuncu Azra Aksu da Güneş karakteriyle çok sevildi. Dizinin dramatik hikayesi, izleyicinin beğenisini toplarken yeni bölüm fragmanı da bambaşka gelişmelerin kapıda olduğunu göstermekte!

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğinin üstlendiği v senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ın kaleme aldığı dizinin 10. bölüm tanıtımında, Elif’in Fırat ile ilişkisini yeniden gözden geçirdiği görülürken, Fırat ise duyguları konusunda emin adımlar atmaya kararlı.

Elif ve Güneş’in hayatlarında çok önemli bir yerde duran Fırat’ın ilişkisinde işlerin pek yolunda gitmeyeceği ise Dila’nın itirafıyla anlaşılıyor! 10. bölümde Dila, annesine bir çocuğu olduğunu itiraf edecek. Fragmanda yer alan bu itiraf ile birlikte izleyenler de sosyal medyadan ‘eyvah’ demeye başladılar!

Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak! 11

Zira annesi tarafından hep hor görülen, itilen, sevilmeyen ve kendi çocuğuna da aynı tavırları sergileyen Dila, bu itirafıyla Mehveş’in oklarını başka bir yöne çevirmesine neden olabilir! Fırat ve Elif’in ilişkisini onaylamayan Mehveş, Güneş’in de varlığını öğrendikten sonra Fırat ve Elif için zor günler başlayacak gibi görünüyor!

İzleyenler, şimdi Dila ve Mehveş’in güçlerini birleştirerek Fırat ve Elif’i ayırmak konusunda plan yapacağı görüşünde. Birlikte mutlu bir beraberliği başlamadan bitirmeleri, mutsuzluklarını onlara da bulaştırmaları büyük ihtimal! İşte bu ihtimal ile birlikte izleyenler de Bir Küçük Gün Işığı dizisinde yeni bir sürecin başlayacağı görüşünü dillendiriyor şimdi sosyal medyada.

Dizinin giderek daha da heyecanlı bir hale gelmeye başladığını düşünen izleyiciler, bir sonraki bölümü sabırsızlıkla beklediklerini belirtiyorlar. Dila ve annesi arasındaki savaşın bu kez Elif ve Fırat’ı ayırmak için başka bir yöne döneceği görüşünde yoğunlaşıyor izleyiciler.

Tahmin edildiği gibi bir durum yaşanacak mı ilerleyen haftalarda göreceğiz ama Mehveş’in Elif’i de Güneş’i de gönüllü bir şekilde kabul etmeyeceği zaten biliniyor. Fırat ile Elif konusunda da hoşnut olmayan Mehveş’in, Dila ile kötülükte birleşip yeni bir savaşa başlaması da muhtemel! Bu durum da diziye yeni bir heyecan katacaktır!

İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 10. bölüm fragmanına gelen yorumlardan bazıları…

Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak! 12

Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak! 13

Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak! 14

Eyvah Eyvah! Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o itiraf sonrası Güneş ve Elif için asıl savaş şimdi başlayacak! 15