Ana sayfa Dizi Haberleri Eyvah eyvah! Can hiç bir şey hatırlamıyor! Erkenci Kuş dizisinde her şey sil baştan!

Eyvah eyvah! Can hiç bir şey hatırlamıyor! Erkenci Kuş dizisinde her şey sil baştan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin 47. bölüm finalinde yaşanan kaza, büyük bir soruna yol açıyor.

Can ve Sanem kazadan sağ salim çıkıyorlar ama Can’da bir sorun beliriyor. Artık hiç bir şeyi ve hiç kimseyi hatırlamıyor!

Kaza sonrasında Can’ın hafızasını kaybetmesiyle birlikte Sanem, yeni kararlar alacak.

Tekne ile dünya turu planları rafa kalkınca Sanem, ajansı yeniden kurma planı yapıyor. Tüm ekip bu işe çok sevinirken, Can ve Sanem şirketi birlikte yönetmeye başlıyorlar.

Eyvah eyvah! Can hiç bir şey hatırlamıyor! Erkenci Kuş dizisinde her şey sil baştan! 7

Eski günlere geri dönmenin Can’ın hafızasını da düzelteceği düşünülüyor ama Can’ın kendisine olan aşkını da hatırlamaması, Sanem’e zor günler yaşatacak!

Kendisini hatırlatmaya çalışan Sanem’in komik halleri de hikayeye başka bir ivme kazandırıyor.

İşte 48. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir.

Can’la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can’ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem’dedir.

Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem’e bir teklifte bulunur. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.