Ana sayfa Dizi Haberleri Ezel dizisindeki Eyşan unutulmuyor! Sanki her dizide izleri var!

Ezel dizisindeki Eyşan unutulmuyor! Sanki her dizide izleri var!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin sevilen dizisi ‘Çukur’ dün akşam 2. sezonun 25. bölümüyle ekrana geldi.

Karakuzular ve Koçovalı’ların bir kez daha karşı karşıya geldiği bölümde Çeto karakteri Mahsun tarafından vurularak öldü ve diziye veda etti.

Sezon finalinin de yaklaştığı dizi heyecanlı ve aksiyonlu bir bölümle ekrana geldi.

Sena’nın ailesini kurtarmak için Mahsun ile gitmesi de tansiyonu yükselten bir gelişme oldu.

Bazı izleyiciler Sena’nın Mahsun’la gitmesini Yamaç’a ihanet olarak değerlendirdi onu Ezel dizisindeki Eyşan karakterine benzetti. Sena için ‘Yeni Eyşan’ yorumları yapıldı.

Ezel dizisindeki Eyşan unutulmuyor! Sanki her dizide izleri var! 7

Ancak, Sena’nın ailesini korumak ve Mahsun’un onlara zarar vermesini engellemek için gittiğini düşünen bazı izleyiciler ise Sena’nın Mahsun’dan kurtulmak için bir planı olduğunu ya da kaçabilmek için Mahsun’u öldüreceğini düşünüyor.

Sena’nın Mahsun arabadan inince kaçmamasını da “Mahsun o sırada elinde silahla Yamaç’ın yanındaydı ve Yamaç’ı vurabilirdi” şeklinde açıklarsak Sena şu an ailesi için kendisini tehlikeye atmış oldu.

Şimdi gelecek hafta Sena’nın nasıl kurtulacağı ve Yamaç’ın Sena’nın Mahsun ile gitmesine ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

2009-2011 sezonunda ekranlarda olan Ezel dizisinde Eyşan’ı Cansu Dere canlandırıyordu. Sena karakterine ise Dilan Çiçek Deniz hayat veriyor.