Ana sayfa Dizi Haberleri Ezel’in Mert’i Kemal Uçar, TRT1 dizisine transfer oldu

Ezel’in Mert’i Kemal Uçar, TRT1 dizisine transfer oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Unutulmaz dizilerden olan Ezel’de Mert Uçar karakteri ile akıllara yazılan oyuncu Kemal Uçar, uzun yıllardır ekranda yer alan bir oyuncu. Arka Sokaklar dizisiyle oyunculuğa başlayan Sınıf’ta kendini gösteren ama Ezel ile akıllara yazılan bir isim…

Yedi Güzel Adım dizisindeki Nuri karakterinin yanı sıra, geçen sezon Gençliğim Eyvah dizisindeki Veysi ile dikkatleri çeken oyuncu, yeni bir dizi anlaşması yaptı. En son TRT1’de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinde Şehzade Ahmed Nuri olarak sadece 9 bölüm izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, şimdi de bir başka TRT1 dizisinde yerini alacak.

Kemal Uçar, perşembe akşamlarının çok sevilen yakın tarih dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’a geliyor. Son dönemde reytingleri düşmekte olan Bir Zamanlar Kıbrıs’ta 7 bölüm kalacak olan oyuncu, tarihi dizide ünlü isimlerle bir arada yerini alacak.

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu ve Tayanç Ayaydın, çok ilgi gören TRT1 dizisinde başrolleri paylaşıyor. Kemal Uçar ise konuk oyuncu olarak ekranda bu isimlere katılacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu sezonun iyi yapımlarından birisi oldu. Gelecek sezonda da devam edecek olan TRT1 dizisinin etkileyici bir hikayesi var. 1964 yılındaki Kanlı Noel ile hikayeye başlayan dizi, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü anlatıyor.