Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Asaroğlu, Mucize Doktor dizisine resital yaparak veda etti!

Ezgi Asaroğlu, Mucize Doktor dizisine resital yaparak veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Asaroğlu, yıllar önce Fox TV ekranında O Hayat Benim isimli dizide yer almıştı. Canlandırdığı Bahar karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, bu diziden sonra da uzun süre ekrana uzak kaldı.

2017’de final yapan dizinin ardından 3 yıl kadar setlerden uzakta kalan oyuncu, yeniden Fox TV ekranına bu sefer Mucize Doktor dizisi ile giriş yaptı. Ezo karakterine hayat veren oyuncu, hikayede önemli bir yere sahip ve sergilediği performans ile de dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Ezo’nun farklı kişiliğini çok iyi yansıtan oyuncu, birçok hayranına rol yapmadığını o karakteri yaşadığını hissettiren bir performans ortaya koyuyor. Mucize Doktor dizisinin 54. bölümünde yine duygusal sahnelerde çok başarılı işler yapan oyuncu, Ezo’nun içinde yaşadığı sıkıntıları izleyicilere de yansıtmayı başardı.

Ezgi Asaroğlu hayranları, sosyal medyada oyuncuya birçok mesaj ile sevgilerini iletiyor… “Ezgi mükemmel oynadı bu sahneyi” diye yorum yapan hayranlar, annesi Vuslat’a içini döken Ezo’nun halinden çok etkilendi.

Bir dizi hayranı, “Ah Ezgi… Ferman’ın tabiriyle ‘müthiş’ oynadın. Rolünü hakkıyla yaptın. İyi ki geldi diziye renk kattın. Seni seviyoruz” diye yazdı.

Ezgi Asaroğlu diziye de veda etti. Ezo karakteri artık yapımda olmayacak. Ünlü oyuncunun rolü çok uzun sürmedi ama hayranları için akılda kalan bir performans ortaya koydu.

Oyuncunun 13 bölümlük olan sözleşmesi sona erdi ve yenilenmedi… Reha Özcan’dan sonra bir ünlü isim daha yapımdan ayrılmış oldu.

Oyuncu instagram hesabından da herkese teşekkür ederek veda etti.

Ezgi Asaroğlu, Mucize Doktor dizisine resital yaparak veda etti! 7