Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı için öyle bir söz söyledi ki, asıl kahramanlar ortaya çıktı!

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı için öyle bir söz söyledi ki, asıl kahramanlar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, İzmir’de yaşanan deprem felaketi sonrası, hasarlı binalara oturum izni verilmesini eleştirdi. Sosyal medyadan durumu takip ettiğini belirten oyuncu, “Bir an önce önüne geçilebilmesi için güzel adımlar atılsın. İnsanlar zaten çok üzgün, çok korkmuş durumda, çok acı çekiyorlar. Olumsuz şeyler duyuyoruz ve çok üzülüyoruz” diye konuştu.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen ve deprem sonrası herkese de geçmiş olsun dileklerini ileten Ezgi Mola, çok üzücü bir afet yaşandığına değindi.

Oyunculuğu konusunda olumlu yorumlar alan Ezgi Mola, sette çok mutlu olduklarını belirtti. Zaten işin başından itibaren güzel bir dizi ortaya çıkacağına inandığını anlatan Ezgi Mola, başarının sadece başrol oyuncularının performansı ve hikaye olmadığının altını çizen sözler söyledi. Oyuncu, sette çalışan işçi arkadaşlarına kadar tüm ekibin titizliğinden bahsetti ve herkesi onore etti.

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı için öyle bir söz söyledi ki, asıl kahramanlar ortaya çıktı! 7

Ezgi Mola’nın şu sözleri, oyuncunun hakkaniyetli bir kişiliğe sahip olduğunu da anlatmaya yetiyordu: “Bu kadar güzel sonuçlarını almak bizi çok mutlu etti. Seyircimiz hiç yalnız bırakmıyor. Şahane bir ekip var, sizin görmediğiniz. Senaristimizden yapımcımıza, yönetmenimizden prodüksiyonumuza, tüm kamera arkasında çalışan arkadaşlarımıza, herkes o kadar titiz çalışıyor ki, galiba onun mükafatını alıyoruz” şeklinde konuştu.

Ezgi Mola, 1998 yılında yapılan bir dizideki fotoğrafının ortaya çıkması ile ilgili soruyu da yanıtladı, ve 15 yaşındaki ilk işi olduğunu, projeyi de Kartal Tibet’in yönettiğini anlattı. Karete Can isimli dizinin ilk profesyonel set ortamını gördüğü iş olduğunun altını çizen Ezgi Mola, “O kadar kıymetli ki benim için bütün işler, o yüzden o görüntüleri yıllar önce paylaşan bendim, görünce de mutlu oluyorum” dedi.